De specialist voor bouw en industrie

De specialist voor bouw en industrie

Wij laten u graag zien waarom wij de transportspecialist voor bouw en industrie zijn. 

In de bouw en industrie heeft men vaak te maken met een enorme verscheidenheid aan materialen, formaten en soorten goederen. Daarnaast heeft men vaak te maken met kwetsbare (mogelijk zelfs op maat gemaakte) goederen. Het is dus van essentieel belang dat deze in perfecte conditie op plaats van bestemming aankomen. 

In deze gebieden hebben wij van Elst Transport ons daarom de afgelopen bijna 20 jaar ontwikkeld. Wij weten wat er gevraagd wordt als er voor de bouw en industrie geleverd moet worden. 

 • De zendingen komen allemaal tegelijkertijd aan op plaats van bestemming. 
  Of uw zending nu slechts een doosje bevat, of een verscheidenheid van pallets, lengtes, dozen of zakjes. Wij zorgen er voor dat u alles in 1x ontvangt. 
 • Een enorme verscheidenheid aan goederen
  Verpakte of onverpakte goederen. Van bouten tot deurposten en van sleutels tot verfemmers. Wij helpen u er graag mee. 
 • Respect voor uw goederen
  Wij zorgen er voor dat u uw zending ontvangt op de manier waarop u zelf uw zending ook zou versturen. Op een nette manier. 
 • Wij leveren overal, letterlijk.
  Van Appingedam tot Zoutelande en van Texel tot aan Maastricht. Daarnaast zijn onze chauffeurs kind aan huis op de verschillende bouwplaatsen, industrieterreinen en vliegvelden. Ook als deze nog geen straatnaam of postcode hebben. 
 • Veiligheid, Gezondheid en Mileu
  Al onze chauffeurs zijn VCA geregistreerd. Dit betekent dat zij verantwoordelijk om gaan met alles wat met Veiligheid, Gezondheid en Mileu te maken heeft. Zo zijn werkschoenen, bedrijfskleding en helmen voor op de bouw onderdeel van onze standaard uitrusting. 

Wij zijn er voor u. Speciaal voor u. 

Zo houden wij ook rekening met de tijden waarop u actief bent. Wij leveren indien gewenst zelfs al vanaf 07:00 uur. Daarnaast weten wij ook dat u vanaf 15:00 uur vaak niet meer op de bouw aanwezig bent. 

We zorgen er samen voor dat u op ons kunt rekenen. Dat biedt u zekerheid voor morgen.
Wij zijn Elst Transport, De specialist voor bouw en industrie. 

Bent u er nog niet van overtuigd? Uw eerste zending is op onze kosten. Wij zijn er van overtuigd u dan te kunnen overtuigen. 

Bekijk onze contactgegevens of  Bel ons direct